Confira a receita dos biscoitos preparados pelas turmas do 2º e 5º EF
30 de junho de 2020
As aulas de Culinária em Inglês para o 2º e 5º ano do Ensino Fundamental – Anos Iniciais foram muito doces. Com a ajuda da professora Puni Fraser, os alunos prepararam biscoitos deliciosos. A receita é tão simples que dá para fazer em casa, bem rapidinho, e garantir o lanche do final de semana, além de bons momentos em família. Aposto que a maioria dos ingredientes você até já tem na despensa. Anota aí!
Sugar cookies
Ingredients:
2 ¾ cups flour
1 teaspoon baking soda
½ teaspoon baking poder
1 cup butter, softened
1 ½ cup sugar
1 egg
1 teaspoon vanilla extract
Directions:
1. Preheat oven to 190 degrees C. In a small bowl, stir together flour, baking soda, and baking poder. Set aside.
2. In a large bowl, cream together the butter and sugar until smooth. Beat in egg and vanilla. Gradually blend in the dry ingredients. Roll rounded teaspoonfuls of dough into balls, and place onto ungreased cookie sheets.
3. Bake 8 to 10 minutes in the preheated oven, or until Golden. Let stand on cookie sheet two minutes before removing to cool on wire racks.